Thursday, 7 September 2017

Husbandku Syurgaku

Shida Ninot | 9/07/2017 | 0Comments |

Lama tak update. Act sebenarnya malas nk deco dlm journal sebab xde mood. hehe. So taip jela sini 😊. Sebelum terlupa. Memories~

Haritu 3/9/2017 ada family day belah ayah. Husband join la sekali kan.. Dah ada husband la kata kau. So shida yg tengah boyot 34 minggu ni nak terbuang air kecil masa tu. Bukak stokin g la toilet. After keluar toilet tu nak pakai stokin semula. Tapi masalahnya semua penjuru rumah ada orang lelaki. So jalan kepit sambil sorok kaki xberstokin tu. Jumpa port kerusi & duduk nak pakai stokin dan...oh jem..xboleh bongkok!!! Baby dlm perut kick sbb sempit. Haha. Ntah mcmana dari mana ttibe hafiz ternampak..dia terus tarik g kat satu tempat yang ada perempuan je, ambik stokin dr tgn shida, suh shida duk atas kerusi, dia melutut depan shida & nak pakaikan stokin. Dan seorang shida ter speechless add malu malu kucing dengan moment yg terjadi..Ditambah ada orang tengok. Malu kitew...

Sayangnyaaa... xdan nak amik gambo..kalau x boleh jadi instafamous. hahaha. Tq abg, I love you.. Hafiz kata dia xsweet & xromantik. Sebenarnya dia sweet&romantik cuma dia xsedar je... Shhh! Kbai!

Friday, 24 February 2017

Tears

Shida Ninot | 2/24/2017 | 0Comments |

Dahlah jauh beribu batu. Suami buat kita sedih pulak 😢 . . . #perkahwinanjarakjauh

Ibu To Be.

Shida Ninot | 2/24/2017 | 0Comments |